Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Föredrag om Vedic Art

september 5, 2019 @ 18:30 - 20:00

300kr

När vi målar och skapar kan vi uppnå ett tillstånd av FLOW och Mindfullness. En upplevelse av att tid och rum upphör att existera och en härlig känsla av glädje och total närvaro kan infinna sig.
Vedic Art Målarkurs bygger på 17 principer för lekfullt skapande. Dessa principer tar bort motstånd i skapandeprocessen och tar fram vår drivkraft, skaparglädje samt inre kreativitet. Genom att måla kan vi plocka fram våra inre resurser så att de kan användas på ett värdefullt sätt i både livet och i konsten. Som konstnärer lär vi oss att bli livskonstnärer. Föreläsare är Annika Hollstedt som arbetar med medvetenhet och förändring som gör att du får tillgång till mer av dig själv. Hon har mer än 10 ärs erfarenhet av vägledande och coachande arbete från både privata och offentliga sektorn, är utbildad Vedic Art lärare och folkhälsovetare.
Det här är ett förberedande föredrag inför vårens studiecirkel inom Vedic Art. För att gå en kurs i Vedic Art behöver du ingen tidigare vana av att måla, skapandet är kravlöst och utan bedömningar. Kom som du är och uttryck dig som du vill!
Alla är välkomna och alla kan måla!
Medlem i Hälsofrämjandet betalar 150 kr
Anmälan till stockholm@studieframjandet.se eller 08-555 352 00

Details

Date:
september 5, 2019
Time:
18:30 - 20:00
Cost:
300kr
Website:
www.halsoframjandet.se

Organizer

Hälsofrämjandet

Venue

Norrtullsgatan 12N
Norrtullsgatan + Google Map