Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Öppet Hus på Havregatan 10 kl 12.00-16.00

maj 25, 2019 @ 12:00 - 16:00

Christer Asp, grundare av företaget True Life, kommer till Vitalklubben och berättar om företagets produkter och tjänster. Christer har arbetat inom alternativmedicinen sedan 70-talet med visionen att hjälpa så många som möjligt till en bättre hälsa.

Dagens program:
Kl 12.00 presenterar Christer sig själv och företaget

Ca kl 13.15 berättar Christer om Termografi – ett säkrare alternativ till mammografi.
Termografi är ett smärtfritt alternativ till mammografi som inte ger någon farlig strålning. Man kan se förändringar som till exempel hormonella obalanser och inflammationer som i sin tur kan leda till cancer. Detta kan man se upp till 10 år innan en cancer uppstår. Termografifotograferingen mäter temperaturen i bysten vilket skapar digitala foton. Fotona skickas till en läkare som gör en bedömning och som sedan Sanna Asp, sjuksköterska, går igenom med klienten.
Det kommer att finnas möjlighet att boka tid för Termografi. En behandling kostar 1000 kr.

Ca kl 14.30 får ni veta mer om företagets produkter.
Allt ifrån Power of Life-serien som är superfood och består av endast naturliga råvaror – örter och bär – till Cirkulation – en örtblandning som stöder det kardiovaskulära systemet. Allt tillverkat i Sverige. Läs mer på www.truelife.se om alla spännande och innovativa produkter.

Under dagen kommer du att få smaka på/testa en del av produkterna från True Life och som vanligt bjuder vi på te med tilltugg.

Du kan komma och gå som det passar dig under dagen och är också välkommen att fynda bland våra erbjudanden.
Varmt välkommen!

Details

Date:
maj 25, 2019
Time:
12:00 - 16:00
Website:
www.vitalklubben.se

Organizer

Vitalklubben

Venue

Havregatan 10, Stockholm