Young Living

har en vision

att förmedla de livsförändrande egenskaperna hos Young Livings eteriska oljor till hela världen

och ett uppdrag

Young Living tar förvaltningen av naturen och eteriska oljor på allvar och vill främja en gemenskap där helande och utforskande står i fokus och som samtidigt inspirerar individer till att uppleva välbefinnande, målmedvetenhet och överflöd.

samt ett mål

som världsledande för den moderna eteriska oljerörelsen förmedlar Young Living de allra renaste eteriska oljorna och oljeprodukterna till familjer världen runt. Vårt mål är att stärka människor genom att hjälpa de att uppleva välbefinnande och vi anser att alla människor förtjänar att leva ett meningsfullt liv i överflöd.

Young Living skapade Seed to Seal för att kunna erbjuda dig och din familj de bästa eteriska oljorna och oljeprodukterna i världen. Seed to Seal är vår uppsättning standarder som vi använder för att säkerställa att varje eterisk olja och Young Living-produkt som du använder ger dig fördelarna med våra globala resurser, vårt branschledarskap och mer än två decennier av innovativt utvecklingsarbete. Resultatet? Slutprodukter av högsta kvalitet som du kan vara säker på har framställts med hjälp av omsorgsfullt odlade råvaror, noggrann testning och specificerade standarder.

Välkommen till en underbar värld med eteriska oljor

https://www.myyl.com/vitalklubben-fyrklovern